De berichten en columns in dit archief zijn gemaakt vóór verpleegkundigen en dóór verpleegkundigen. Je vindt hier informatie over verplegen en m.n. verplegen in de psychiatrie. Maar ook gezondheid en gezondheidszorg komen aan bod en verder alles wat met het beroep van verpleegkundige te maken heeft. Lees verder over de archieven >>


donderdag 6 december 2007

Kerst in de Z

Beste mensen, Sinterklaas heeft het land weer verlaten. De leefgroepen, gezinsvervangende tehuizen en zelfstandige woningen worden in kerstsfeer gebracht. Op veel plaatsen in het land worden dan ook leuke activiteiten georganiseerd, rond het thema Kerst. Het zou leuk zijn om ervaringen en leuke ideeën uit te wisselen. Zodat er dit jaar misschien eens iets geheel nieuws georganiseerd kan worden. Kortom: deel je ervaringen, deel je kennis en deel je ideeën. Maak het voor iedereen een verrassende en vooral leuke kerst.
Heb je iets leuks? Heb je tips? Heb je leuke links? Heb je leuke ideeën? Zet ze hier op de site (zie de tap 'meedoen') en geef de kerst wat nieuws.


<< naar Verpleegkunde & Psychiatrie